یکی از مشکل های برنامه Kies اومدن پیغام های آپدیت برنامه هست که با اومدن این پیغام امکان دسترسی به Samsung App از طریق برنامه از بین میرفت
در این آموزش سعی شده برای راحتی شما کاربران عزیز مراحل آموزش قدم به قدم کنسل کردن پیغام آپدیت Kies صورت گیرد
پس طبق تصاویر مراحل را با هم پیش میبریم
1.برنامه Kies رو نصب کرده
2.برنامه Run رو از داخل رایانه باز میکنیم
3.کلمه regedit را در run تایپ میکنید
4.مسیر زبر رو دنبال میکنید
HKEY_CURRENT_USER/Software/Samsung/Kies
5.بر روی LocalVer که درسمت راست تصویر بالا مشخص شده کلیک کنید تا صفحه زیر ظاهر شود
6.وارد سایت Samsung App به آدرس http://www.samsungapps.com/about/onPc.as میشید و جدیدترین ورژن Kies رو که اوجا نوشته شده رو Copy میکنید و در قسمت Regedit عکس بالا Past کرده و Ok میزنید و پنجره Regedit را میبندید
7.برنامه Kies رو اجرا کرده و میبینید که ورژن Kies شما به همون ورژن سایت Samsung App تغییر کرده و مشکل اومدن آپدیت شما برطرف شده
ویرایش توسط MehdiSAMSUNG : 07-07-2011 در ساعت 01:20 PM
برنامه Run تو کامپیوتر من نیست. از کجا باید بیارمش؟ در ضمن ویندوز من XP هست...
ویرایش توسط mehrdad_957 : 08-03-2011 در ساعت 12:08 AM
ممنون از آموزش بسیار خوبتون
من با ویندوز7 انجام دادم,دیگه پیغام آپدیت نمیده ولی وقتی میرم تو قسمت اپز بازم پیغام میده و نمیزاره وارد بشم,چیکار باید بکنم؟
منم همین مشکل رو دارم. روی گزینه Samsung App که کلیک میکنم ، مینویسه که باید آپدیت بشه. البته پیغام آپدیت دیگه نمیده ولی وارد سامسونگ اپز نمیذاره بشم. پس این مراحلی که طی کردم چه چیزی عوض کرد؟ میشه راهنمایی کنید؟ چطور باید به سامسونگ اپز وصل شد و دیگه مانعی بر سر راهش نشه؟
کمــــــــک کنید.......
مشکل اینه نمیره توی سامسون اپ تا ابدیت نکنی چه بدبختی شده هر چند روزی باید ابدیت کنیم این کیزو فکر ما ایرانیا نیستن با این اینترنت در پیتی مون از اخر ما شدیم 4 اینو 20.30اخبار گفت!:mad:
برنامه Run رو از داخل رایانه باز میکنی
کلمه regedit را در run تایپ میکنی
مسیر زبر رو دنبال میکنی
2.0 HKEY_CURRENT_USER/Software/Samsung/Kies
نکتی مهم اینکه در ورژن جدید باید به دنبال DontAutoUpdateVersion بکردی و این کد ابدیتو توی LocalVerانجا وارد کنی چون حالا اونا زرنگ شدن نمی تونی کد ابدیت اصلی و جدید رو از
http://www.samsungapps.com/about/onPc.as پدا کنی
![]()
ویرایش توسط zavin : 08-03-2011 در ساعت 01:28 AM